DOTEE DOLL -HAASTEET


1238489559_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuvan nuket ja kuva,  copyright Createarian, Australia


 HAASTEEN IDEA

Omituisten Ompelijoiden Kerhossa ilmoitetaan tasaisin väliajoin uusi Dotee Doll -haaste. Haasteessa annetaan teema, jonka mukaan kaikki halukkaat tekevät Dotee Dollin.

OSALLISTUMINEN

Osallistumiseen tarvitaan oma blogi tai muu julkaisupaikka internetissä.

Kaikkiin haasteisiin ei ole pakko osallistua.
Voit osallistua silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Kuhunkin haasteeseen voi osallistua vain kerran.
Jos haluat tehdä teemasta useaman nuken, ne tulee esitellä yhdessä.

Valmis Dotee Doll julkaistaan omassa blogissa tai nettialbumissa, esimerkiksi Flickrissä. Tämän jälkeen käydään jättämässä suora linkki tekeleeseen Kerhon blogiin kyseisen teeman kommenttilaatikkoon.

Suorat osallistumislinkit kannattaa laittaa kommenttilaatikon www-kenttään, jolloin muut lukijat pääsevät katsomaan nukkesi klikkaamalla www-linkkiä.

Suoran linkin ohje löytyy täältä.

Olisi mukavaa, jos nuken julkaisun yhteydessä mainittaisiin linkki Omituisten Ompelijoiden Kerhoon (http://alma2.vuodatus.net). Näin ompeluksiesi myötä asiasta kiinnostuneet uudet kerholaiset löytävät myös tänne perille.

Huomioithan, että valmiin DoteeDoll´in kuva/kuvia julkaistaan myös OOK:n omassa julkisessa verkkoalbumissa. Mikäli et halua kuvaasi kyseiseen albumiin, ilmoita siitä kerhoemännälle sähköpostilla. Myös jo julkaistuja kuviasi voidaan poistaa jälkeenpäin niin halutessasi.


Kerho on leikkimielinen!

VAPAAEHTOINEN VAIHTO

Haasteen yhteydessä on pääsääntöisesti myös vapaaehtoinen vaihtomahdollisuus, jolloin vaihtoon ilmoittautuneet vaihtavat kyseisen haasteen valmiit Dotee Dollit keskenään. Vaihdossa lähetetään se nukke, jolla haasteeseen on osallistuttu. Vaihdoissa lähetetään aina vain yksi nukke, ellei toisin mainita. Vaihtoon voi osallistua vasta, kun nukke on valmis.

Kysyttävää? Laita sähköpostia kerhon ylläpitäjälle.