HEI KAIKILLE !

Hiljaiseloa on todellakin rittänyt, harmittavan paljon :(

Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin minulla on nyt kolmas uusittu kone tässä kesän ja syksyn aikana! Tämä viimeisin on sitten täysin uusittu, eli kaikki yhteystiedot sun muut on pitänyt muistella ja tehdä uusiksi. Ja kun sitten selkä heittäytyi jumiin, on tässä ollut naurussa pitelemistä. Ja niin kuin luulin saavani haasteen jo marraskuussa.

Mutta toivotaan nyt, että toimii jatkossa niin, että pääsemme viimein vauhtiin!

Famun ehdotus (ks. ed. postaus) haasteeksi on mielestäni mainio. Keskeneräiset työt saa pois ja voi vielä osallistua haasteisiin, jos sitä ei ole tehnyt ;)  Siitäkin syystä mainio, että tänä vuonna ei valmiita töitä ole oikein tullut. Liekö vetäjässä vika... Poden kyllä huonoa omaatuntoa asian suhteen.

Joulu lähestyy, tai itse asiassa on jo ovella. Kiireitä, enemmän tai vähemmän, riittää varmasti kaikilla. Joten olisiko haasteen aika sitten heti tammikuussa? Laitan väliviikolla sen jo OOK:n sivuille, niin pääsette vauhtiin heti tammikuussa !

Tässä vaiheessa toivotan kaikille käsityöihmisille ja kerholaisille

 

RAUHAISAA JOULUNAIKAA

ja

ONNELLISTA JA KÄSITYÖRIKASTA

UUTTA VUOTTA 2011

 

Eli palaamme siis haasteisiin joulun jälkeen. Haaste tulee olemaan "Vuoden 2011 tekemättömät  tekeleet ja Doteet. Julkaistut haasteet löytyvät omien otsikoidensa alta oikeasta sivupalkista.

Tarkempi haaste siis joulun jälkeen.

 

Pikaisin terveisin

Mäntylinnan Pirliina