1238503720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nukke ja kuva, copyright Createarian, Australia


Jotta kevät koittaisi myös Dotee Doll -nukeille, haasteen aihe on

KEVÄT

Nuken tulee olla siis yleisilmeeltään keväinen. Se voisi olla esimerkiksi puutarhuri-dotee, ampiais-dotee, perhos-dotee tai vaikka jokin keväistä kukkaa muistuttava, raikas dotee.

Tämän haasteen lisämausteena on se, että sinun tulisi tehdä aiheesta kaksi erilaista, mutta toisiinsa sopivaa nukkea. Samalla voisit myös keksiä tarinan miksi juuri nämä nuket kuuluvat yhteen. Tarinan ei tarvitse olla pitkä, pieni ajatuskin riittää.

Tämän haasteen nukkekuvat ja tarinat kerään yhteen verkkoalbumin kansioon (flickr) muidenkin ihasteltavaksi. Linkki laitetaan siis OOK:n sivuston kautta. Tietenkin kuvat ja tarina löytyvät myös sinun omasta blogistasi, mikäli sinulla sellainen on!

Muistathan lukea PÄIVITETYT OSALLISTUMISOHJEET!

Jos siis haluat olla mukana tässä huhtikuun Dotee Doll -haasteessa, ilmoitathan siitä kommenttilaatikossa.

Kun saat haasteen valmiiksi ilmoita kommenttilaatikon www-kohdassa työsi kuvan ja tarinan suora osoite. Teko ohjeen löydät täältä. Samalla kun ilmoitat työsi valmiiksi, kerro myös se mikäli et missään tapauksessa halua työtäsi verkkoalbumiin!! Laitathan myös OOK:n linkin (alma2.vuodatus.net) sivullesi, jotta muutkin innokkaat löytäisivät kerhon.

Mikäli kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä kerhon sähköpostiosoitteeseen.

 

MIELIKUVITUS LIIKKEELLE ja SANAINEN ARKKU AUKI !


Valmistuneiden nukkien tekijöiden kesken arvon elämäni ensimmäisen dotee-haasteen julkitulon kunniaksi pienen palkinnon. Jotain tarpeellista näpertelyyn ja ompeluun ;)

 

Aurinkoterveisin

Mäntylinnan Pirliina Hymy

- - - - - - - - - -

 

Määräaikaan mennessä ilmoittautui mukavien tarinoiden ja valmiiden DoteeDoll - nukkien kera kolme tekijää.

Valmistuneet doteet ja tarinat löydät seuraavista linkeistä:

murmeliini - murmeliinin puuhastelut

Sofianna - SoFiAn AsKaRtElUmAaiLmA

Marle - Marle

Arvonnan suoritukseen käytin apunani aviomiestäni. Pyysin häntä sanomaan numeron 1, 2 tai 3. Hän valitsi puusavotan keskellä numeron yksi. Joten siis murmeliinille matkaa pieni yllätyspaketti onnittelujen kera :) jahka saan yhteystiedot sähköpostitse.

 

 

Huomioithan, että kommenttilaatikko varattu haasteeseen osallistujille. Vältäthän muuta kommentointia. Kiitos.