Haluan tässä välissä esittää kiitokset kaikille kerholaisille siitä, että O.O.K. on lähtenyt näin iloisesti käyntiin. Aktiivisuus ja innostus on ollut oikein kannustavaa!

Ensimmäiseen Dotee Doll -haasteessa on mukana jo monta suloista pientä nukkea ja vaihtokin toteutuu. Vaihtoon voi ilmoittautua vielä viikon ajan, tiedot löytyvät tuon haasteen linkistä.

Ensimmäinen Kuukauden tekele -haaste julkistetaan 1.7.08 ja siitä ne alkavatkin rullaamaan taas kuukausittain. Kiitos inspiroivista aihe-ehdotuksista, joita on tullut mukavasti! Niitä voi tosiaan milloin tahansa jättää tänne lisää. Samoin Dotee Doll -haasteisiin voi ehdotella edelleen teemoja.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kerhoon ja haasteisiin voi osallistua ihan mielensä mukaan, ei siis tarvitse osallistua kaikkiin ollakseen mukana. Tuonne oikealle laatikkoon (Kerholaiset 2008) voi ilmoittaa bloginsa linkin, jos tänä vuonna osallistuu yhteenkään haasteeseen.

Oikealla sivupalkissa on myös Inspiraatio-laatikko, johon kerään ompeluaiheisia linkkejä. Ehdotuksia voi lähettää sähköpostiin ja lisään linkkejä aina ehtiessäni.

Blogin napit tarjolla täällä.
Tilaa blogi Blogilistalla.