.... TEKELEHAASTE 06-07/2009

1243787519_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva Halens-nettikaupan kuvastosta

 


KESÄNVIETTOA

- yksin, kaksin ja porukalla -

 

Kesällä on lähes kaikilla aikaa ja mahdollisuus istuksia ulkosalla, veneillä tai viettää aikaa kesämökillä tai retkeillä,  tai vaikkapa nauttia parvekkeella istuen kesästä.

Mukava lisävaruste noissa edellämainituissakin voisi olla kesä-heinäkuun tekele :)

Siispä mieti ensin, minkä aiheen valitset ja sitten eikun aivonystyrät hommiin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!  Niin ainakin väittää vanha sanonta.

Tässä yhdistetyssä kahden kuukauden haasteessa voit valita siis seuraavista mieleisesi. Näistä osaa oli ehdotettu myös tuolla "Ehdota aihetta - Tekeleet" -linkissä. Kiitos niistä.

* istuinalunen tai useampi (puutarhatuoliin, pitkälle penkille, keinuun, nojatuoliin, rantakivelle.....)

* koristetyynynpäällinen (mökille, lahjaksi, kotiin.....)

* peitto (koiralle, nukelle, keinutuoliin, lapselle, laiskanlinnaan, torkkukäyttöön, sängylle...)

Voit valita itse yhden tai useamman tekeleen, jonka haluat toteuttaa. Olen pyrkinyt siihen, että haasteesta löytyisi tekele niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineillekin, enemmän haasteita kaipaaville tekijöille.

Edellä mainittu tekele/tekeleet sinun tulisi valmistaa kaappiesi uumenissa lymyävistä kankaista. Olisi myös mielenkiintoista kuulla, mistä kankaat ovat varastoihisi löytäneet. Mikäli kuulut niihin ompeleviin ihmisiin, joille ei kankaita yksinkertaisesti ole kertynyt, niin toki voit ne  hankkiakin :) Tai jos et löydä varstoistasi tarkoitukseen sopivaa materiaalia.

Valmiin työsi kanssa sinun tulisi ilmoittautua viimeistään heinäkuun viimeisenä päivänä, 31.7., tämän postauksen kommenttilaatikkoon työsi linkin kera. Silloin työsi voidaan katsoa tekelehaasteeseen osallistuneeksi.

Mikäli et aiemmin ole osallistunut haasteisiin, kurkkaathan osallistumisohjeet, jotka löydät sivupalkin linkistä.

Oikein antoisaa ja rentouttavaa kesää sinulle toivottaa

 

Mäntylinnan Pirliina Hymy

 

Valmiita tekeleitä löydät seuraavista linkeistä:

heilikeiju

näpertelijä1 ja näpertelijä2

Mia

 

 

 

PS. Jos mieleesi tulee jokin aihe, josta haasteen toivoisit, ilmoita se linkkiin "Ehdota aihetta - Tekeleet" !!

 

 

 

Kommenttilaatikko on varattu siis haasteeseen osallistumisille ja siihen liittyvään kommentointiin. Vältäthän muuta kommentointia, kiitos.