HEI  teille OOK:n kannattajat

Talvi on ohi ja lähestymme kevään myötä kesää.

Olen tässä OOK:n vetäjän tehtävässä joutunut kokemaan suoranaisen harrastajien mielenkiinon nousun ja tuhon. Lupauduin tehtävään omilla ehdoillani, kerroin senkin viesteissäni ottaessani vastaan tehtävän.

Aloittassani toivoin , että ihmiset löytävät ne omat taidot ja tahtoa. Arvokasta on, että jokainen käsillä tekijä tuo esiin omaa luovuuttaan.  Toteuttaa käsillä .. Mielestäni kaikki kuuluu blogistaniaan. Onhan siitä  jo tehty nykyään  TV-juttujakin. Mutta kenen mielessä onkaan idea,  ei tarvitse verrata itseään keneenkään muuhun, kuinka paljon, millaista....no enhän minä...

Kukaan ei saa vähätellä itseään, asettaa rajoja tuodakseen oman käden taidot esiin!

Tämä OOKon blogi on aloittanut toimintansa silloin, kun tämä blogistania oli vielä täysin vieras. Siis jo paljon ennen minua.

Silloin vielä tämäntyyppiset blogit antoivat innostusta kaikille käsityön harrastajille. Ja siitä rohkaistuneenea monetkin ovat rohjenneet perustaa oman bloginsa, myös käsityön harrastajille. Kiitos niille henkilöille, jotka ovat uhranneet aikaansa aikoinaan tämän käsityöhaasteiden villiin maailmaan.

"Maailma muutttuu Eskoseni" sanotaan Nummisuutareissa. Niin myös aika on muuttananut blogeissakin toimintaa. Kukin, omien blogien myötä ovat löytäneet "sen mun juttu" - kohdalleen. Se oli se tavoite. Riippumatta siitä, oliko se OOK:n sivustoilla vai muuten. Nyt eletään oikeasti käsityöläisten aikaa. Taidan olla jo vähä jälkijunassa ;)

Haluan teille kaikille, minun aikana, myös menneiden, lausua kiitokset aktiivisesta osallistumisesta. Aika vaan ajaa tällaisten ohi.. Teidän omaksi iloksi ;)

Teidän kanssa oli kiva tutustua moneen tekijään. Ja saatanpa palata vielä sivuistoillenne;)

Teille kaikille käsityönharrastajille ja kaikille haasteisiin osallistujille tahdon toivottaa oikein antoisaa kevättä... kesää.. ja jatkoa upeiden käsitöiden parissa!

 

Viimeisin, mutta aurinkoinen  terveinen , innostusta käsityön parissa!

 

Mäntylinnan Pirliina

 

 

PS.

Jos jokun tuntee,että kerholla on vielä menestystä.....Ota yhteyttä.