Taistelut on tekniikan kanssa taisteltu ja yhteydet toimii jälleen.
Tässä siis kaikille kiinnostuneille uusi tekelehaaste : )


 

Muistatko, kun kesällä 2009 . . . .

Tekele 08-09/2009Kun kesää tuntuu jatkuvan vielä, pienestä vesisateesta huolimatta, pysymme mekin kerhossa vielä kesäisessä aiheessa.

Elo-syyskuussa haastan sinut kertomaan kesämuistosi ommellen. Tuon ompelun tuloksena toivon muiden kerhon sivuja seuraavien kanssa näkeväni kuvina kesäsi muistona jonkinlaisen kanto- tai säilytysvälineen muodossa.

Työsi voi olla pirteä kesäinen ostoskassi tulevan syksyn ja talven kauppareissuille, monikäyttöinen muistorikas harrastuksiin liittyvä kantoväline, olkalaukku, tarvikelaukku vaikka kalastusvälineille, meikkipussi, kynäpenaali. Mitä nyt sitten kantovälineellä tarkoitatkin.

Varsinkin kesäaikaan kaikille kertyy kaikenlaisia muistoja, joita muistellaan talven aherruksen lomassa. Ne voivat olla elämyksellisiä kokemuksia kesäteatterissa, festareilla, luonnossa. Elämyksiä omien harrastusten parissa, ystävien kanssa olemisesta, marjojen ja muun sadon korjuusta ja niin edelleen. Jokainen varmaan voi kuvitella tekeleeseensä ainakin yhden kesäisen kokemuksen.

Voit applikoida kassiisi kesämuistoja kasvi- ja/tai eläinkuvion muodossa, ommella koristeeksi pitsinpalan tai nauhoja muistoksi kesän juhlasta... tai nappeja... tai jonkin esineen kesän varrelta.

Voit toteuttaa tekeleesi koristuksen käyttämällä siirtokuvia tai kuvan kopiointia puuvillalle. Aiheen voit ilmaista laajana tai suppeana, ihan miten itse haluat. Ja mihin koet, että voimavarasi ja taitosi riittävät. Ja riippuen tietenkin myös kantovälineesi käyttötarkoituksesta.

Mikäli olet värjännyt joskus itse kankaita, aurinkovärjäykselllä tai muulla tavoin, nyt voit kaivella ne kaappien kätköistä ilmentämään tekeleeseesi tämänkesäisiä asioita. Aurinkovärjäyskankaille on toivottu myös omaa aihetta. Siihen palataan siis myös myöhemmin, ehkäpä talven pimeinä kuukausina ?!...

Tavoitteena siis tällä kertaa kuitenkin yksinkertaisesti omiin käyttötarkoituksiisi sopiva kantoväline. Sellainen, joka valmistuu jo mahdollisesti sinulla olevista tarvikkeista. Ja josta muistat jatkossa kesän 2009. Vai tekisitkö sen kenties lahjaksi muistoksi jollekin … ; ) ?

Muut haasteeseen osallistumiseen tarvittavat tiedot löydät vasemmasta sivupalkista linkistä ”Kuukauden tekele -haasteohje”Tervetuloa mukaan haasteeseen !!


Hyviä inspiraation hetkiä ja ompeluintoa toivotellen

ja tekeleitä odotellen

 

 

Mäntylinnan PirliinaHymy

 

 - - - - - - - - - -

Valmistuneita haasteita

Marle - hauskoja pussukoita

Melita - voihan nenäliinoillakin olla kantoväline

Helikeiju

 

 

PS.  Tulevia haasteita varten otan vastaan mielelläni uusia ideoita. Joten rohkeasti "Ehdota aihetta - Tekeleet" – linkkiin kommenttia

 

 

 

Kommenttilaatikko on varattu siis haasteeseen osallistumisille ja siihen liittyvään kommentointiin. Vältäthän muuta kommentointia, kiitos.