Yhdentoista päivän verran hyvää uutta vuotta !

Paukkuva pakkanen on taipunut lähes miinus 30stä miinus kahdeksaan, ainakin toistaiseksi. Lunta on kertynyt enemmän, kuin moneen vuoteen. Parhain päiväannos oli 40 cm !!! Että talvi on ihan konkreettista varmaan kaikkialla Suomessa.

Joulu on vietetty, uusi vuosi vaihdettu ! Toivottavasti kaikilla on ollut viihtyisä ja mieluinen aika.

Itse olen ollut, kuten kerhon sivustostakin voi havaita, hieman "sivuraiteella".

Tuon arkisen tekemisen, sairastelun ja muun elämään liittyvän tekemisen kanssa on mennyt aika niin, että olen joutunut hieman tinkimään jostakin. Ja mistäpä muusta, kuin nk vapaa-ajan toiminnasta, aivan, siitä oleellisesta virkistäytymisestä. Vaan jäihän teille aikaa sulatella niitä jouluherkkuja ja tekemiänne uudenvuodenlupauksia.

Marras-joulukuun haasteeseen oli ilahduttava määrä osallistujia, kiitos teille  Laittelen kuvia albumiimme ja kommentoin haastetöitänne jossain vaiheessa,  tuonnempana. Helmikuulle tulee jällen haaste, joten valmistautukaa !!

Uusi vuosi ja tulossa oleva kevät antaa yleensä uusia voimia ja ideoita. Mikäli mielessäsi on jokin työ, jonka haasteeksi voisi  mielestäsi laittaa, laitapa ideasi "Ehdota aihetta" -linkkiin!  Ideoita ei koskaan ole liian vähän.

Kiitokset teille kaikille kiinnostuneille kuluneesta vuodesta 2009. Oli ilo työskennellä kanssanne ja toivon, että yhteistyömme jatkuu.

Oikein hyvää ja kokemus- ja idearikasta loppuvuotta teille kaikille kädentaitojenkin parissa.

 

Mukavia ompeluhetkiä toivottaen

 

Mäntylinnan Pirliina