1241351897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nukke ja kuva, copyright Createarian, Australia

Toukokuun haasteaihe on


Dotee  Doll

- JUHLAN AIKAAN -

 

Yleensä näin keväällä riittää runsaasti juhlia. On lakkiaisia, valmistujaisia, rippijuhlia, häitä ja ristiäisiä, kastejuhlia, synttäreitä...

Tällä kertaa toivonkin näkeväni DoteeDoll -nukkesi juhlatamineissa. Nukkesi voi olla joko itse juhlan kohde (ylioppilas, merkonomi, kastelapsi, morsian tai morsiuspari, yms) tai sitten johonkin tiettyyn juhlaan valmistautuva dotee doll.

Tekemäsi nuken/nuket toivoisin koristeltavan mahdollisimman kuvaavasti valitsemasi juhlan mukaisesti. Koristeluun voit käyttää esimerkiksi pitsiä, helmiä, korunosia, jne.

Kun saat haastenukkesi valmiiksi ilmoita kommenttilaatikon www-kohdassa työsi kuvan ja tarinan suora osoite. Suoran osoitteen teko-ohjeeseen löydät linkin oikealta sivupalkin laatikosta.

Laitathan myös OOK:n linkin (alma2.vuodatus.net) sivullesi, jotta muutkin innokkaat löytäisivät kerhon. Napit löytyvät oikealta sivupalkin laatikosta.

Mikäli kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä kerhon sähköpostiosoitteeseen.

 

AURINKOISTA TOUKOKUUN AIKAA

ja

RIEMUKASTA JUHLIIN VALMISTAUTUMISTA

 

Kuulemisiin

Mäntylinnan Pirliina Hymy

 

* * * * *

 

Valmistuneita haaste-nukkeja löydät:

famu - Varrelta virran

melita - Taikalampun alla

 

 

* * * * *

 

 

 

PS. Jos sinulla on uusia haaste-ideoita Dotee Doll -haasteeksi, niin kirjaapa ideasi oikealta "Kategoriat"-laatikosta löytyvään linkkiin!

 

Huomioithan, että kommenttilaatikko varattu haasteeseen osallistujille. Vältäthän muuta kommentointia. Kiitos.