Ennenkuin pihalle tai parvekkeelle pääsee kääntämään maata ja kuopsuttelemaan, voisit  osallistua MAALIS-HUHTIKUUN 2010 haasteeseen. Ja haasteena on, kaikessa yksinkertaisuudessaan yksilöllinen

 

TYYNY

 

 

 Kuvassa Oriveden kansalaisopiston tilkkupiiriläisten tekemiä tyynyjä.

 

Haasteen idea on, että valmistat itsesi näköisen tyynyn tai tyynyjä !  Tai vaikka lahjaksi, ihan miten vaan.

Mitä tulee mieleesi sanoista koristetyyny, kainaloinen (sohvaperunalle!   ) tv-iltoja varten, päikkärityyny, lattiatyyny.... sisustustyyny... tuossa nyt äkkiseltään. "Rakkaalla lapsella on monta nimeä", pätee tässäkin kohtaa.

Pistä mielikuvituksesi ja luovuutesi peliin!  Tyyny voi olla eläin. Tyyny, jolla on kasvot. Piiiiiitkä matomainen, soikea, perinteinen neliskulmainen. Röyhelötyyny, aplikoitu, kirjottu tai tilkkuiltu.

Sisuksena tyynyssä voit käyttää haluamaasi täytettä. Valmista tyynyä, vaahtomuovia, vaahtomuovirouhetta, styrox-rouhetta..... hiekkaa esim ovenalustyynyssä (ovi pysyy paikoillaan)... tai voit valmistaa vain pelkän pääliosan myöhempää täyttöä varten.

Käytä rohkeasti ideoitasi, kokeile uutta. Etsi kaappien sopukoista nappeja, pitsejä, nauhoja. Kankaina voisit tietenkin mieluiten käyttää niitä, mitä kaapista löytyy. Puuvillaa, sisustuskangasta... koristetyynyssä tylliä ?!

Ja sitten hommiin ! Tämän haasteen viimeinen osallistumispäivä on siis huhtikuun 2010 viimeinen päivä, joten ilmoittaudu mukaan.

Ja jos olet mukana ensimmäistä kertaa tai muuten kaipaat vahvistusta, säännöt löydät sivun vasemman yläkulman laatikosta.

 

 

Tsemppiä tekeleeseen ja

leppoisaa kevän kulun seuraamista.

 

Mäntylinnan Pirliina

 

 

 

Huomaathan, että tämän postauksen kommenttilaatikko on varattu osallistumisilmoituksia varten.

 Haasteaiheita voit ehdottaa sivupalkissa olevan linkin kautta.

 

Kiitos !