Syksyn myötä on aika siirtyä jälleen kenties toisenlaiseen "arkeen". Kellä ovat alakaneet opinnot, kellä leipätyö jo hyvässä vauhdissa. Entiset ja uudet harrastukset voivat vallata kesärientojen paikan ja tietenkin vähän mökkiydytään. Nautitaan "tuvan" lämmöstä, syysilloista ja kenties kynttilän valoista.

Onhan kesäkin toki arkeakin, mutta todennäköisesti itse kullakin vähän erilaiset toimet ovat kesällä kuin muulloin.
Harrastukset saattavat kesäksi vaihtua toisenlaisiin, pidetään lomaa, reissataan. Nähdään ehkä enemmän ystäviä ja sukulaisia ja sen sellaista. Toivottavasti Sinullakin oli mukava kesä, oman mieltymyksesi mukainen.

Itse vietin oikein leppoisan kesän. Liiankin leppoisan vieraineen ja mökkivierailuineen. Vaikea oli aloittaa taas ne arkirutiinit. Varsinkin, kun ensimmäisenä vastaan tulivat nyt jo reilun kuukauden velloneet koneongelmat. Olin jo melkein menettää toivoni, että saisin teihin yhteyttä oman koneeni kautta! Sitkeys on palkittu, ainakin toistaiseksi kone toimii. Pieniä takkuamisia on vielä, mutta perusjutut toimii.

Ensin ei toiminut uusi nettiyhteys, sitten kaatui järjestelmä ja kun järjestelmä saatiin jotenkin kuosiin, niin taas kaikki uusiksi. Ja nyt on sitten nettiyhteyden kanssa ongelmia. On se merkillistä, miten paljon tietsikoista ja nettimokkuloista on riippuvaista   Varsinkin kun asuu täälläl pidemmällä Suomessa, vähän niinkuin perukoilla.

Mutta kyllä tämä tästä lähtee käyntiin jälleen.

Tarkoittaa siis sitä, että ensimmäinen syksyn haaste julkaistaan 5.10. Hieman viiveellä, jotta vielä olemassaolevat toimimattomuudet saadaan korjattua.

Sen jälkeen sitten odottelenkin vain haasteeseen osallistujia.

 

Aurinkoista ja lämmintä syksyä

 

Mäntylinnan Pirliina