1241349824_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa kirpparifarkkujen lahkeista tuunattu hame.

 

 

TULIPA TUUNATUKSI !


Tänä päivänä puhutaan paljon tuunauksesta. Erilaiset tv-ohjelmat suoltavat toinen toistaan mielenkiintoisempia tuunausideoita. Joten tuunaus lienee sinullekin tuttua. Tuunata voi mitä tahansa. Autoja, vaatteita, koruja, huonekaluja....

Itse olen jotain pieniä juttuja tuunannut, en isommin kuitenkaan. Kivaa puuhaa, sanoisin.

Niinpä haastan sinutkin tuunamaan :)

Tuunaukseen voit tutustua googlettamalla "tuunaus". Netistä löytyy paljon aihetta käsitteleviä sivustoja. Siispä en mitään yksittäistä linkkiä nosta esiin.

Haasteen "materiaaliksi" otetaan jokin käytöstä poistettu, kirpparilta hankkimasi tms. tekstiili. Se voi olla farkut tai yleensä housut, kauluspaita, vanha pöytäliina,  hame, pusero,,,,, jne.

Ja sitten toimi näin:

- Ota kuva kyseisestä "tuotantokappaleesta" ennen tuunausta. Mieti myös ja kirjoita lyhyesti se, mitä ajattelit siitä syntyvän käsissäsi.

- Kuvaa valmis lopputulos ja laita kommenttilaatikkoon suora linkki (teko-ohjeen löydät sivupalkista) tekeleeseesi, missä on myös se alkuperäinen kuva ja ajatus muodonmuutoksesta.

Lue myös vasemmalta sivulaatikosta löytyvät OSALLISTUMISOHJEET, mikäli kerhon toiminta ei ole sinulle entuudestaan tuttu!

Työsi aiheen voit valita itse. Se voi olla farkuista toteutettu laukku tai pussukka, kauluspaidasta tehty koristetyynynpäällinen, vanhasta pöytäliinasta tehdyt tabletit. Tai teetkö isomman työn useammasta vaatekappaleesta. Siis mitä nyt ikinä keksitkin haluta!

Pienikin työ riittää haastevastaukseksi. Haasteen tarkoituksena on auttaa meitä näkemään myös käytöstä poistettu tekstiili uudesta näkökulmasta. Työn koko ei siis ole este haasteeseen osallistumiselle.

Työn valmistuttua ilmoita siitä kommenttilaatikkoon, niin tiedän siirtää työsi valmistuneiden joukkoon.

Laita kommenttilaatikon www-osoitteeksi työsi blogi- tai muu osoite, niin muutkin pääsevät ihastelemaan valmista tekelettäsi. Laitathan myös OOK:n linkin (alma2.vuodatus.net) sivullesi, jotta muutkin innokkaat löytäisivät kerhon. Napit löydät oikealta puolelta sivulaatikosta.

Valmiit tekeleet, alkaen huhtikuusta -09, tullaan keräämään jossain vaiheessa OOK:n verkkoalbumiin. Siellä ne ovat kaikkien halukkaiden ihasteltavina myös yhdessä ja samassa paikassa.

Ei muuta kuin penkomaan kaappien uumenia tai tekemään kirpparilöytöjä, haaste odottaa !!


LEPPOISAA TOUKOKUUTA

ja

MUKAVIA HETKIÄ HAASTEEN PARISSA

 

Kuulemisiin !

Mäntylinnan Pirliina

 

 

* * * * *

 

Valmistuneita haastetöitä löydät:

 

Marlelta

famulta

näpertelijältä

Mialta

ja

Lissulta

 

* * * * *

 

 


PS. Mikäli sinulla on mielessäsi uusia haasteideoita, niin niille löydät linkin sivun oikeasta laidasta.

 

Kommenttilaatikko on varattu siis haasteeseen osallistumisille ja siihen liittyvään kommentointiin. Vältäthän muuta kommentointia, kiitos.