Kerho saa huhtikuun alusta uuden emännän. Tässä häneltä tervehdys!

HEI TEILLE KAIKKI OMITUISET OMPELIJAT ;)

Täällä uusi vetäjänne, Mäntylinan Pirliina.

Tarkoitus on aloittaa kanssanne huhtikuun alussa. Sitä odotellessa, "virkaan" astumista muutama sananen ja pohdittavaa.

Siitä saakka kun nahkatyöntekijä-äitini (isäni salkuntekijä) antoi minulle neulan ja lankaa, olen harrastanut ompeluksia. Ja käsillä tekemistä tavalla tai toisella siitä eteenpäin. On ollut mm ompelua, ristipistoja, neulomista, huovutusta, kankaanvärjäystä ja posliinimaalausta, kaikenlaista kokeilevaa käsityötä. Tällä hetkellä tutustun tilkkutöiden ihmeelliseen maailmaan ja muutenkin olen suuntautunut enemmän ompelujuttuihin. Mutta kaikki uusi kiinnostaa.

Parin vuoden, terveydellisistä syistä olleen tauon jälkeen olen pikkuhiljaa palannut ompelun ja muun mielenkiintoiseen tekemisen maailmaan. Sen myötä tutustuin myös tämän O.O.K:n toimintaankin. Ja kun näin uutta emäntää haettavan, kipinä lähti kytemään. Mitäs jos minä...???

Sandyn antamilla hyvillä perustiedoilla, KIITOS SANDY :), oli hyvä lähteä miettimään asiaa eteenpäin. Kun mietintämyssy oli jonkin aikaa hiostanut päätäni, tulin siihen tulokseen, että ryhdytäänpä hommiin.

Sandy on hoidellut kerhoa selkeillä linjoilla, joten siitä on hyvä jatkaa. Lienee kuitenkin tässä vaiheessa hyvä valottaa hieman toiminta-ajatustani.

Eli O.O.K jatkaa siis samoin periaattein ja säännöin kuin ennenkin. Joitakin muutoksia tietysti kerhossa tai sivustolla saattaa tapahtua ajan kanssa, mutta niistä sitten erikseen.

Kysymys loppujen lopuksi on kuitenkin siitä, mitä te kerholaiset sivustolta ja kerholta toivoisitte? Mikä saisi yhä kasvavan määrän osallistujia haasteisiin? Mikä innostaisi mukaan myös niitä ujoja ja vasta-alkajia, jotka empivät vielä osallistumistaan? Mm edellämainittuihin ja tuleviin muihin asioihin voimme pohtia myös yhdessä ratkaisua.

Jokaisen kuukauden alussa julkaisen siis edelleen uuden "ompeluhaasteen", johon sitten halukkaat voivat osallistua. Mainittakoon tässä, että Dotee Doll -nukkehaasteetkin tulevat, kunhan pääsen sinuiksi kerhon toiminnan kanssa.

Kerhon kehittäminenkin on mahdollista, mutta siinä te, kerholaiset, olette myös avainasemassa.

Paljon löysin aikaisemmilta vuosilta toiveita ja ideoita, hyviä kaikki. Mutta jos mielessäsi on vielä jotain, niin laita rohkeasti sähköpostia (ookenposti(at)gmail.com) vaikka heti. Sama sähköposti tulee myös kerhon käyttöön huhtikuun alussa ja löytyy silloin kerhon sivulta. Toivomuksianne ja kehitysideoitanne voitte mainiosti, olisi jopa suotavaa, laittaa keskustelun aikaan saamiseksi. Toinen vaihtoehto on lisätä ajatuksia tässä vaiheessa tämän postauksen kommenttilaatikkoon.

Kaikkia toiveita en lupaa toteuttaa, ehkä osan, osa muunneltuna jne. Kaikki toiminta tapahtuu osaltani siinä määrin, kuin rahkeet riittävät. Ajallisesti käytän tähän toimintaan vapaa-aikaani, jota tällä hetkellä on jonkin verran vielä vapaana. Aika näyttää mihin se riittää.

Kaikille siis mukavaa kevättalven jatkoa ja kuulemisiin kerhon parissa huhtikuussa!

Pirliina