Niin se vaan on, että tämäkin vuosi on kääntänyt suunnan loppuaan kohden, kohden joulua ja uutta vuotta. Sen myötä myös tämä haaste on vuoden viimeinen, eli tupla-haaste marras-joulukuulle 2009.

Haasteen aihe on...... no arvata saattaa

 JOULUN TUNNELMAAJoulu tuntuu kaukaiselta, mutta kuinka ollakaan sen on ”hetkohta”, niinpä haasteen teeman varmaankin jokainen saatoi ehkä aavistaakin. Mutta saadaksemme jotain erilaista, niin toimitaan vähän eri tavalla. Eli lue tarkkaan tämä postaus, sillä haaste poikkeaa vakiintuneesta tavasta. Perusasiat ovat toki samat kuin ohjeissa, jotka löydät sivupalkin linkistä.

Tällä kertaa teemmekin niin, että kun ilmoittaudut mukaan haasteeseen laitat samalla sähköpostia kerhon postilaatikkoon  (  ookenposti@gmail.com ). Tuosta lähettämästäsi sähköpostista tulee ilmetä ainakin nimimerkkisi ja osoitetietosi, jotta voin lähettää pienen kirjeen.

HUOM! Mikäli käytät lähetettäväss sähköpostissa omaa nimeäsi, ilmoitathan myös nimimerkin, millä kommentoit. Näin vältytään sekaannuksilta. Emäntänne pysyy paremmin ajantasalla. Nimiä kun ei aina voi yhdistää nimimerkkin. : ) : )


Parin arkipäivän sisällä saat pienen valkoisen kirjekuoren, jossa ovat haasteeseen liittyvät tarvikkeet ja tarkemmat ohjeet. Tämä haastekirje ei aiheuta sinulle mitään kuluja, olkoon se joululahjani kaikille omituisille ompelijoille, omituinen kun olen itsekin. Koska posti kantaa postin osoitteen mukaan, ei sinun tarvitse ilmoittaa välttämättä oikeaa nimeäsi, nimimerkkikin riittää. Osoitetietosi hävitän heti postituksen jälkeen, joten yksilönsuojasi ei vaarannu siltäkään osin.

 

Mikäli sinua jää askarruttamaan jokin, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

 Eli nyt vain ”kipinkapin” ilmoittautumaan mukaan !!


Talvea ennakoivin terveisinMäntylinnan Pirliina

 

 

Huomaathan, että tämän postauksen kommenttilaatikko on varattu osallistumisilmoituksia varten.

 

Haasteaiheita voit ehdottaa sivupalkissa olevan linkin kautta.

 

Kiitos !