(Ajastetun lähetys ei ottanut toimiakseen, mutta kokeillaan nyt reaaliaikaa.)

Kuva: Mäntylinnan Pirliina

Kuten kaikki varmaan muistavat, niin joka vuosi joulu tulee... niin ... äkkiä ja yllättäen kuitenkin. Syksyllä ja jopa vielä loka-marraskuun vaihteessa ajattelemme, että jouluunhan on vielä reilusti aikaa! Mutta kyllä varmaan useimmat meistä joulu kuitenkin yllättää, tavalla tai toisella.

Niinpä,  marras-joulukuun haasteessa on jo joulun tuntua.

 

KERRO KERHOLAISILLE JOULUSTASI !

tai

VAIHTOEHTOISESTI VOIT ILMENTÄÄ TYÖSSÄSI KULUVAA VUOTTA

 

Työsi tulee olla valmiina vuoden loppuun menessä. Halutessasi voit valita molemmatkin  haastealueet, omien mieltymystesi mukaan, huomioiden myös rajoituksesi ajankäytössäsi. Työsi voi olla esimerkiksi pöytäliina, tabletti, kuusenalusmatto, liina joulukukan alle, lahjapussukka,..... jokin hetki kuluvasta vuodestasi kankaalle loihdittuna. Kenties lahjan muodossa jollekin.  Mieti mitä tahtoisist kertoa omalla haastetyölläsi joulustasi ja / tai vuodesta 2010.

Töihin olisi tässä haasteessa tarkoitus käyttää jo olemassa olevia kankaita. Voit myös tuunata haastetyön jostain aiemmasta (muistathan kuvan alkuperäisestä). Voit käyttää kirjontaa, aplikointia, kaikki ompelutekniikat ja koristeet ovat tässä haasteessa sallittuja.

Mukavia käsityöhetkiä OOK:n haasteen parissa

 

Toivottelee

 

Mäntylinnan Pirliina

 


Huomaathan, että tämän postauksen kommenttilaatikko on varattu osallistumisilmoituksia varten.

 Haasteaiheita voit ehdottaa sivupalkissa olevan linkin kautta.

Ja kysymyksiä voit esittää "MINUA ASKARRUTTAA"-linkissä, jonka löydä Kategoriat-laatikosta

 

Kiitos !