Syksyn mittaan on suunniteltu uutta projektia, jonka ideointi alkoi täällä. Olen päättänyt, että projekti on samalla tammi- ja helmikuun tekele.

Kerään tähän nyt luonnoksen pelin kulusta tähän mennessä tulleiden ideoiden pohjalta.

Pääajatus:
Kullakin osallistujalla on noin tyynyn kokoinen kangaspala, johon hän laittaa johdattelevasti alun aplikomalla tai jotenkin muuten ommellen. Osallistuja julkaisee tämän alkukuvan blogissaan, jonne muut antavat vinkkejä siitä, kuinka työtä tulisi jatkaa. Kukin osallistuja jatkaa työtään vinkkien mukaisesti ja julkaisee uuden kuvan työstään, kun haluaa seuraavat vinkit. Näin työ jatkuu vaihe vaiheelta, kunnes se on valmis.


- Työ aloitetaan aikaisintaan 1.1.09  ja sen tulee olla valmis 28.2.09.
- Osallistuja sitoutuu tekemään oman työnsä tänä aikana, sekä antamaan vinkkejä muille osallistujille.
- Vinkkejä saavat antaa muutkin kuin osallistujat.
- Osallistuja voi ilmoittaa ensimmäisen kuvan julkaistessaan, minkä kokoinen kangas on käytettävissä ja mihin käyttöön työ on valmistuttuaan menossa (laukku, tyynyliina, pöytäliina jne.).
- Jos yhteen vaiheeseen tulee useampi vinkki, osallistuja voi halutessaan valita minkä tai mitkä niistä toteuttaa. Vähintään yhtä vinkkiä on kuitenkin noudatettava!
- Työ julkaistaan blogissa aina, kun siihen halutaan lisää vinkkejä. Osallistuja itse päättää, kuinka usein pyytää lisää vinkkejä. Idea kuitenkin on, että vinkkejä pyydetään useamman kerran projektin aikana.
- Osallistujista julkaistaan linkkilista tässä blogissa.
- Linkkilista-merkinnän kommenttilaatikkoon voi jokainen käydä ilmoittamassa tuoreimman kuvansa suoran linkin ja huhuilla siihen vinkkejä.
- Jokainen osallistuja pyrkii pitämään huolen siitä, että kaikki osallistujat saavat töihinsä vinkkejä.
- Tässä projektissa ei ole pareja eikä lähetetä raportteja niin kuin monissa salaisten ystävien ringeissä. Jokainen pitää itse huolen omasta osallistumisestaan.
- Pulmatilanteissa voidaan yhdessä täällä blogissa miettiä, miten tehdään. Esimerkiksi siinä tapauksessa, että on saanut vinkin, jota ei osaa toteuttaa.

Mitä vielä pitäisi ottaa huomioon tai tarkentaa?

Kerään tähän listan heistä, jotka ovat alustavasti ajatelleet osallistuvansa. Vahvistathan osallistumisesi kommenttilaatikossa tai ilmoita, jos et olekaan mukana. Uudet innokkaat voivat myös ilmoittautua kommenttilaatikkoon. Muistakaa ilmoittaa myös blogienne osoitteet!

Mukana:
Millam - vahvistettu
Katja - vahvistettu
Willis - vahvistettu
Näpertelijä - vahvistettu
Marianne - vahvistettu
Leenuliini - vahvistettu
Ansku - vahvistettu
Marle - vahvistettu
Ninnu - vahvistettu
Maarit - vahvistettu
Maija - vahvistettu
Joska - vahvistettu
Täti Sininen - vahvistettu
Saara - vahvistettu
Nunna - vahvistettu
Miriva - vahvistettu
Nelmi - vahvistettu

Huom! Jatkan osallistumislistan päivittämistä täällä.

Seuratkaa blogia - tarkempien ohjeita ja aloituksen info tulossa!

PS. Vielä ehtii osallistua Joulukuun tekeleeseen, aiheena joulu!