Olen kehitellyt teille tämän vuoden viimeiseksi haasteeksi tuplakuu-haasteen. Sitä tuossa eilen jo hehkuttelinkin. Olin jo laittamassa sitä tänne sivuille, kun totesin, että eihän vielä ole sen aika, marraskuussa vasta. Voi kuinka tuo ajankulu ei pysy oikein hanskassa.

Kun tämä lokakuu on jo todellakin hyvää vauhtia kulumassa, annan teille tähän väliin pienen haasteen. Se iso HAASTE tulee sitten marras-joulukuulle. Pahoittelen syntynyttä hämminkiä

 

Koska vastausaika on lyhyt, niin laitetaan tähän kohtaan "kevyt" pika-haaste.

 

Tekele 10/09 olkoon

LIINA

 

Se voi olla pöytäliina, pyyheliina, suojaliina,,, miten nyt sitten ajatteletkin liina-sanan. Kaulaliina... hmmm.... ommeltuna, miksei?  Huivikin voidaan tulkita liinaksi.

Liinassa tulisi olla joko applikointeja ja/tai kirjailua

Kuinka oma kiinnostuksesi sitten suuntautuukin. Aiheen voit valita mielesi ja tarpeesi mukaan.

Tämä liina sinun tulee esitellä lokakuun loppuun mennessä, kuitenkin ennen seuraavan haasteen (marras/joulukuu) julkaisua. Joka muuten liittyy, yllätys, yllätys, täydellisesti jouluun omine "lisämausteineen".

Muistathan ilmoittaa osoitteen, missä valmis tekeleesi on tutkailtavissa. Samalla noudan tekeleesi kuvan nettialbumia varten.

 

Sitten vaan kaikki vanhat ja uudet kerholaiset, hopiop......

 

 

Kuulaita lokakuun päiviä ja ompeluintoa sinulle

 

toivottaa

 

Mäntylinnan Pirliina

 

 

* * * * * * * * *

Valmistuneita haasteita:

Marle

Näpertelijä

 Eija

Helikeiju

 

 KIITOS OSALLISTUNEILLE !!

 

 

 

PS. Muistathan lukea "Kuukauden tekele - haasteohje" . Linkin löydät sivun vasemmasta yläkulmasta

 

 

 

Kommenttilaatikko on varattu siis haasteeseen osallistumisille ja siihen liittyvään kommentointiin. Vältäthän muuta kommentointia, kiitos.