Siinä lainaus Mamban kappaleesta...

 

1249040527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Niin se vaan on. Kesä-heinäkuun haasteen viimeinen ilmoittautumishetki alkaa olla käsillä. "Heilahtamalla" meni kaksi kuukautta, toivottavasti kaikilla muistorikkaat.

Itse en ole ompeluhommiin kerennyt koko aikana, pientä viiimeistelyhommaa lukuunottamatta Otsan rypistys.  Kangasvarastoja olen kyllä hypistellyt senkin edestä, niin kotona kuin muuallakin. Ideoita putkahtelee tuon tuostakin. Sen verran kuitenkin on ompelufriikkiä meikäläisessä(kin).

Kuitenkin niiden omien arkisten asioiden ja onneksi vähän "lomailunkin" merkeissä on kulunut rutkasti aikaa. Niinpä OOK:n sivustokin on jäänyt huomiotta. Valmistuneet haastetyöt on päivittämättä ja lupaamani nettialbumin salatkin ovat vielä julkaisematta. Vaan kyllä se tästä taas iloksi muuttuu Silmänisku. Paluu normaaliin (?) arkeen tapahtuu kyllä lähiaikoina.

Muutama uusi ideakin on tuonne aiheiden puolelle tullut, kiitos niistä.

Uusi haaste julkaistaan 4.8.  Se tulee olemaan vielä näin kesän kunniaksi tupla-haaste, jotta kaikki ehtivät sadonkorjuulta ja mahdollisilta muilta kiireiltään mukaan. Lokakuussa ehkä siirrymme jälleen hetkeksi takaisin kuukauden mittaisiin haasteisiin, riippuen siitä millaisia kommentteja saan.

Tässä vaiheessa toivottelen siis vielä hyvää kesää kaikille. Nautitaan kesästä niin kauan kuin mahdollista, sillä siitä saamme voimia talvikuukausien varalle.

 

Ompeluterveisin

Mäntylinnan Pirliina Hymy

 

PS. Ilmoita ihmeessä "Ehdota aihetta - Dotee Doll" tai "Ehdota aihetta - Tekeleet" mikäli sinulla on uusia haasteideoita. Linkit löydät oikean sivupalkin laatikosta.