IMG_0380.JPG

Kuvassa aavistus tämän kertaisen haasteen väreistä. Alhaalla keskellä oleva chenilletekniikkapala on tehty vihreän eri sävyissä olevista ohuen trikoon paloista.


KEVÄTTÄ ODOTELLESSA . . .

Huomaatko kuinka päivä on reilusti pidentynyt?

Kesäaikaan on siirrytty ja aurinko hellii meitä säteillään. Pikkuhiljaa odotamme lumen sulavan ja antavan tilaa keväälle.

Pajunkissat ilmestyvät, leskenlehdet, valkovuokot,..... saatat löytää sinivuokonkin. Lintujen laulu soi puissa ja pensaissa, maiseman valtaa pikkuhiljaa kevään vihreys.

Miltä sinun kevääsi näyttää?

Osallistumalla haasteeseen voit kertoa sen kaikille muillekin! Ompelutyösi käyttökohteen ja koon voit valita mieleiseksesi, kunhan se valmistuu huhtikuun viimeiseen päivään mennessä.

Haasteen lisämausteeksi tässä kuitenkin muutama yksityiskohta, jotka valmiista työstä tulisi löytyä:

* Työssä käyttämissäsi kankaissa tulisi olla auringonkeltaista, taivaan ja/tai sinivuokonsinistä, kevään vihreää ja ruskeaa. Tämän lisäksi voit halutessasi käyttää myös maksimissaan kolmea muuta väriä.

* Työssä on käytettävä chenille-tekniikkaa jossain muodossa. Se voi olla jokin osa työstäsi (esim ruohikko, pilvi, taivas) tai koko työ toteutettuna kyseisellä tekniikalla (esim pannulappu,  meikkipussi, tyynynpäälinen). Tekniikka onnistuu kyllä niin vähemmän ommelleilta kuin edistyneemmiltäkin.

Mikäli työtapa ei ole sinulle ennestään tuttu, täällä perustieto chenilletekniikkaan (tulee myöhemmin avattavaan TEKNIIKKA-osioon) Tässä vielä valmiiksi linkki, josta löydät Pieniä chenilletöitä  koululaisten tekemänä. Kylpyhuoneen chenillematto-ohjeessa tulee myös selkeästi esille chenillen teon eri työvaiheet.

Googlettamalla "chenille tekniikka", saat lisääkin infoa ja näet muiden toteuttamia töitä.

Muistathan lukea PÄIVITETYT OSALLISTUMISOHJEET! Ne löydät jatkossa myös sivupalkin INFO-laatikosta.

Työn valmistuttua ilmoita siitä kommenttilaatikkoon, niin tiedän siirtää työsi valmistuneiden joukkoon. Laita siis kommenttilaatikon www-osoitteeksi työsi kuvan osoite, niin muutkin pääsevät ihastelemaan valmista tekelettäsi. Laitathan myös OOK:n linkin (alma2.vuodatus.net) sivullesi, jotta muutkin innokkaat löytäisivät kerhon.

Ajoissa valmistuneiden töiden tekijöiden kesken suoritetaan ensimmäisen haasteeni kunniaksi pieni arvonta. Palkintona tietenkin ompelijoille ja näprääjille sopivaa ;)

Ilmoittautuminen olisi iloinen yllätys, mutta ei pakollista. Sillä muistathan myös, että kerho on leikkimielinen.

 

SITTEN VAIN KÄYTTÄMÄÄN LUOVUUTTA

ja

TOTEUTTAMAAN OMAA IDEAA!


Auringonpaisteisin terveisin

Mäntylinnan PirliinaHymy

 - - - - - - - - - -

Määräaikaan mennessä haasteeseen tuli kaksi vastausta.

Valmiit tekeleen löydät seuraavista linkeistä:

näpertelijä - Ompelukori

Marle - Marle

 

Arvonnan suhteen päätin toimia seuraavasti:

Koska haaste oli vallan erikoinen, päätin, että palkitsen molemmat rohkeat osallistujat. Ennakkoluuloton asenne "taistelussa" chenilleä vastaan on osoitus tekijöiden innokkuudesta uutta kohtaan. Molemmat olivat onnistuneet käyttämään uuden tekniikan omalla taavallaan. Hyvä!!

Siis palkinnoksi molemmille pikku yllätys, kunhan saan yhteystietonne. Ne voi ilmoittaa sähköpostilla OOK:n omaan sähköpostiosoitteeseen.

 

Kommenttilaatikko on varattu siis haasteeseen osallistumisille.
Vältäthän muuta kommentointia, kiitos!