Kevättä odotellaan, mutta ainakin täällä katsoessani ikkunasta ulos näen lumihiutaleiden hiljalleen leijuvan maata kohti. Uuden lumen sanotaan olevan vanhan lumen surma, mutta saa nähdä kuinka käy, kun vanhaakin oli vielä reilusti. Eletään toivossa.

Kerhon haasteet ovat huhtikuussa olleet kovin keväiset. Mikäli et vielä ole tutustunut haasteisiin, niin tee se nyt ja OSALLISTU rohkeasti. Meneillään olevat haasteet löydät vasemman sivupalkin laatikosta, sekä tekeleen että doteen. Osallistumalla ja valmistamalla haasteen osallistut myös pieneen arvontaan.

Pikkuhiljaa alan minäkin päästä sisälle tähän uuteen tehtävääni, kerhon emännyyteen. Mielessäni on vilahdellut paljon kaikenlaisia asioita, joita kerhossa olisi mukava toteuttaa.

Joitain pieniä muutoksia olet jo varmaan havainutkin sivuston ulkoasussa. Pikkuhiljaa mukaan saattaa tulla jotain täysin uuttakin ;) Mitään isoa, kerralla kaikkea mullistavaa muutosta kerhon toimintaan ei ole kuitenkaan tarkoitus tehdä.

Ensimmäiset käyttööni ottamat uudet näkulmat liittyvät meneillään oleviin haasteisiin. Niitä ovat tekeleessä yhden erikoistekniikan mukaan ottaminen ja doteessa tarinat ja kuvagalleria.

Nyt olisikin mukava kuulla, mitä mieltä olette noista lisukkeista?

Tekeekö tekniikkaosio haasteesta liian hankalan? Millaisia esim tekniikkaosat voisivat mielestänne olla?

Tekniikkaan liittyen kysymyksen alla on myös opastus? Tarvitaanko OOKen sivuille erillinen neuvonta/vinkki -osio? Mitä tietoja haluaisit löytää suoraan OOK:n sivuilta? Kysymykseen tulisivat pääasiassa siis kerhon toimintaan ja haasteiden toteuttamiseen liittyvät asiat.

Mitä mieltä olette dotee doll -kuvagalleriasta? Suunnitelmana on siis tehdä valmistuneista haasteista ja tekijöistä kansiot johonkin kuvapalvelimeen. Näin olisivat valmiiden töiden kuvat kaikkien nähtävillä kerrallaan. Unohtamatta tietenkään perinteistä linkitystä tekijän blogiin tai vastaavaan. Kuvagallerian kautta voisimme saada uusia kiinnostuneita kerholaisia ja myös uusia lukijoita blogienne sivuille.

Samaa kuva-albumi -ideaa voisi toteuttaa myös tekeleen puolella, jos halukkuutta siihen löytyy. Kuvien ja yhteyslinkin julkaisu albumissa vaatii tietenkin kaikkien haasteisiin osallistujien hyväksynnän.

Toinen vaihtoehto valmistuneille haasteille on tehdä niitä varten oma osio tänne kerho-blogin sivuille.

Tässäpä siis mietteitäsi varten muutama asia pohdittavaksi. Samalla voit miettiä myös omia toiveitasi kerhon suhteen. Ajatuksesi voit laittaa joko suoraan sähköpostiosoitteeseen (löytyy oikeasta yläkulmasta) tai kommentoida tähän postaukseen.

Mikäli sinulla on uusia haasteideoita, niille löydät  paikan oikean sivupalkin Kategoriat-laatikosta.

Mukavia ja virikkeellisiä päiviä sinulle toivottaa

Mäntylinnan Pirliina