..ON RAIKAS TALVISÄÄ ! "

Niinpä todella onkin : ) Meillä on mies tuskaillut jatkuvan lumen tuloa, se kun tietää ainaista lumikolan työntelyä. Pakkastakin on ollut riittämiin, parhaimmillaan melkein -30 astetta viime viikollakin. Edellisillä viikoilla päästiin yli miinus kolmenkymmenkin reilusti.

Nyt kun tuo ulkomaailma näyttäytyy noin talvisena, ajattelin seuraavan haasteen aiheeksi

TALVISIA TARINOITA

Katselin tuossa loppuviikosta Tekeleen aihe-ehdotuksia (löytyy kategorioista) ja ajattelin että yhdistelen ideoita hieman.

Tämän kertaisen haasteen pääväri on VALKOINEN. Se tarkoittaa siis sitä, että työ tehdään käyttämällä mahdollisimman paljon valkoista. Sen lisäksi voit aiheeseesi liittyen valita myös muita värejä. Tekeleeseesi sinun tulisi laittaa myös nappeja, paljetteja, helmiä, kimalletta tavalla tai toisella kuvaamaan lumen kimallusta tai talvisen yön tähtitaivasta.

Itse aihe muuten on vapaa. Työssäsi voi esiintyä esim. lumiukko/-ja, enkeleitä, lumihiutaleita kinoksia tai vaikka pelkistetty talvimaisema, potkukelkka, lumilyhty, tai -linna... Käytä mielikuvitustasi, idean voit saada vaikka esim katsomalla talvista maisemaa.

Työn käyttötarkoituksen voit valita itse. Esiliina, pöytäliina tyynynpäällinen...... Jos kaipaat isompaa haastetta, niin vaikka seinävaate.....  Tekeleen toteuttamiseen sinulla on aikaa helmikuun loppuun, 28. päivään asti.

Muista myös ulkoilla mahdollisuuksiesi mukaan, pukemaan kelin vaatimin lämmikkein. Näin saat punaiset posket ja virkeyttä lisää.

Talvisin, hrrrr, ja liukkain terveisin

Mäntylinnan Pirliina

Saariselältä hotellin pihasta havaitusta lumiveistoksesta, kuva Mäntylinnan Pirliina

 

Huomaathan, että tämän postauksen kommenttilaatikko on varattu osallistumisilmoituksia varten.

 Haasteaiheita voit ehdottaa sivupalkissa olevan linkin kautta.

Ja kysymyksiä ja muita kommentteja voit esittää "MINUA ASKARRUTTAA"-linkissä, jonka löydä Kategoriat-laatikosta

 

Kiitos !