Kevät on jo pitkällä ja monet ovatkin varmaan ahertaneet puutarhan kunnostuksessa. Aurinko on kuivattanut peltoja ja "maamiehet" ovatkin päässeet odotettuihin kylvötöihin. Ainakin täällä keskisuomen korkeudella. Kesää siis odotellaan jo. Ensimmäinen pääskynenkin kuului minulle tänään. En vain touhuiltani ehtinyt ulos katsomaan sen lentoa pihamme yllä. Mutta se tiesi kesää....

Haastekuukausikin on vähän yli puolen välin ja tekelehaasteita on valmistunut tähän mennessä kolme kappaletta. Erittäin hyvin on haasteen idea toteutunut kyseisissä töissä. Töihin voit tutustua toukokuun tekelehaasteen lopussa löytyvistä linkeistä.

Kesäaika on useimmille kiireistä aikaa. On juhlia, kesämökkeilyä, puutarhanhoitoa ja muuten vain oleilua vähän "rennommin". Ompeluhommiin ei välttämättä riitä aikaa edes sen vertaa kuin talvella. Niinpä ajattelinkin, että kesä- ja heinäkuussa onkin vuoro pitkälle haasteelle. Niin tekele- kuin dotee-haastekin tulevat olemaan siis kahden kuukauden mittaiset. Aihetta en vielä kuitenkaan paljasta, vaan jätän sen vielä vähän hautumaan. Mikäli sinulla olisi aihe käsillä, niin vinkkaa tuonne "Ehdota aihetta" -linkkiin! Kaikki haasteideat ja muut aiheeseen liittyvät ovat tervetulleita edelleen.

Kuvagallerian tulo sivustolle on hieman viivästynyt omien sekalaisten kiireiden takia. Tulossa kuitenkin ovat tuossa kesän aikana. Galleriaan voivat sitten jatkossa halukkaat mennä katsomaan kuvia toteutuneista haasteista.

Tässä vaiheessa toivottelen oikein aurinkoisia kevätpäiviä ja mukavia hetkiä sen parissa, mitä ikinä teetkin.

 

Mäntylinnan PirliinaHymy

 

 

1242652667_img-d41d8cd98f00b204e9800998e